Thursday, February 9, 2017

Scrisoare pentru tine

Draga noastră prietenă,

Trăim într-un  ritm halucinant, consumăm atâtea alimente super-procesate  sau semi-preparate, iar organismul nostru este supra-solicitat.

O cură de detoxifiere ” Miracle Juice”  va face miracole cu trupul, tenul și starea ta de spirit; îți va menține echilibrul nutrițional optim și îi va oferi organismului tău timpul necesar să își revină, eliminând toxinele rapid și natural. În tot acest timp, substanțele nutritive sănătoase prezente în cutia ta cu sucuri-miracol presate la rece vor susține și încuraja procesele natural ale organismului.
Pe lângă detoxifiere, sucurile ” Miracle Juice” au o mulțime de alte efecte minunate pe care le vei simți curând: mai multă energie, claritate mentală, somn odihnitor, ten strălucitor, pierdere în greutate, normalizarea tensiunii arteriale, poftă de viață.

Sucurile din cutia ” Miracle Juice” au fost obținute prin presarea la rece a fructelor și a legumelor, fără nici un fel de alte adaosuri, nici măcar apă. Te rugăm să citești cu atenție eticheta fiecărui suc, pentru a te asigura că nu ești alergică la nici un ingredient. Dacă ai întrebări, poti să ne contactezi pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/miraclesjuices/ .



In cutia ta cu sucuri miraculoase vei gasi cele zece
portii de fructe si legume despre care ti-au vorbit nutritionistii : capsuna, strugure, mar, portocala, lamaie, morcov, spanac, apio, sfecla, dovleac. Organismul tau iti va multumi!

No comments:

Post a Comment