Sunday, February 19, 2017

Energia dimineții

Fiecare suc din cutia ”My Miracle Juice box” are numele lui, povestea lui, si locul lui bine definit in rutina ta zilnica. Sunt sapte sucuri în total, și sperăm că fiecare dintre ele îți va deveni prieten.
Azi ți-l prezentăm pe ”Energie”, prietenul care te va ajuta să îți începi ziua în forță, fără sprijinul cafelei. 


”Energie” conține sfeclă roșie, lămâie, măr și ghimbir, într-un amestec delicat de suc și fibre. 


Beneficii: Antioxidant, scade colesterolul, îmbunătățește digestia, împiedică retenția de apă în organism, redă strălucirea părului



Sfecla este una dintre cele mai lăudate legume atunci cand vine vorba despre proprietățile sale anticancerigene. Ea combate apariția celulelor canceroase si stimuleaza producția de celule roșii, fiind un stimulent excelent pentru sistemul imunitar si având capacitatea de a elimina toxinele din organism. 


Pe langa beneficiile pentru slăbire, lămâile au si numeroase avantaje pentru sănătate - conțin o cantitate foarte mare de vitamina C, cu efect antioxidant, reduc inflamațiile și detoxifica organismul.


Sucul de mere oferă numeroase beneficii asupra frumuseții pielii si a părului. Merele sunt folosite într-o multitudine de remedii naturale pentru a trata afecțiunile pielii precum inflamațiile, cearcănele și ridurile. 


Ghimbirul, pe de altă parte, protejează vasele de sânge si previne ateroscleroza, are efect antiinflamator, îmbunătățește funcțiile digestive, are efect termogen, activează metabolismul si combate greața - un efect secundar comun al dietelor de slăbire și al curelor de detoxifiere.




No comments:

Post a Comment