Sunday, February 26, 2017

” Shine like a star!”

Azi e despre ”Strălucire”, prietenul din cutia miraculoasă care te va face să radiezi . Este bine cunoscut faptul că aspectul tenului tău reflectă starea ta de sănătate. Un ten radiant îți va da plusul de strălucire necesar încrederii în tine. Pentru aceasta, am invitat portocala, morcovul, mărul și lămâia să își de mâna și să îți ofere tot ce au ele mai bun. 



Beneficii: protejarea tenului, ameliorarea vederii, reglarea digestiei, îmbunătățirea sisteului imunitar.



Sucul de portocale contine flavonoide si betacaroten, important pentru sanatatea cardiovasculara, dar si antioxidanti, care amelioreaza actiunea nociva a radicalilor liberi asupra organismului, prevenind imbatranirea celulara. De asemenea, sucul de portocale ajuta la curatarea colesterolului acumulat in artere si previne multe afectiuni cardiovasculare si diferite tipuri de cancer.


Merele sunt surse excelente de vitamine şi minerale, iar sucul din mere, presat la rece ca să-şi păstreze toate calităţile, este un aliat de nedăjde în a preveni ridurile premature, în a avea o piele fină şi strălucitoare. 


Unul dintre modurile de prevenire a efectelor adverse produse de inventiile civilizatiei este consumul regulat de suc de morcovi. Beta-carotenul si vitamina A din sucul de morcovi hranesc pielea, ajutand la pastrarea elasticitati sale. Consumul de suc de morcovi in fiecare zi va asigura culoarea si stralucirea pielii.


  • Lămâia vindecă acneea! Vitamina C din lămâie ajută pielea să fie strălucitoare şi omoară bacteriile care cauzează acneea.


No comments:

Post a Comment